Abstand
Abstand Navigation Abstand
 
     
Abstand

Έτσι συνεχίζεις!

Θα εμφανιστούν στην οθόνη ταυτόχρονα δύο διαφορετικοί εργασιακοί τομείς με παραδείγματα. Θα πρέπει πάντα να επιλέγεις εκείνον στον οποίο θα προτιμούσες να εργαστείς. Ακόμα κι αν η επιλογή σε δυσκολεύει - πρέπει να επιλέξεις μια δυνατότητα! Στη συνέχεια τα Smilies (εικονίδια με φατσούλες) θα σε βοηθήσουν κατά την απάντηση περισσότερων ερωτήσεων. Θα πρέπει να επιλέξεις από μια κλίμακα 4 βαθμίδων: από «τέλεια» μέχρι «σίγουρα όχι».

Αφού απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του TALENT CHECK (τέστ δεξιοτήτων) θα σου δοθεί το αποτέλεσμα με τη μορφή γραφικής παράστασης. Σου δείχνει ποιοι εργασιακοί τομείς προσεγγίζουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις σου και ποια επαγγέλματα περιλαμβάνονται σε αυτούς. Ιδιαίτερη σημασία, κατά την επεξήγηση και την παρουσίαση των επαγγελμάτων, δίνεται στη φυλετική κατανομή και κυρίως στις ευκαιρίες απασχόλησης γυναικών και κοριτσιών.

Στην αρχή του τέστ υπάρχουν 5 ερωτήσεις που αφορούν το άτομό σου. Μας χρησιμεύουν αποκλειστικά και μόνο για στατιστικούς λόγους. Και μετά την ολοκλήρωση του τεστ σε παρακαλούμε να απαντήσεις ακόμα σε 5 ερωτήσεις σχολιασμού. Με αυτές μας βοηθάς να βελτιώσουμε το TALENT CHECK (τέστ δεξιοτήτων). Οι δηλώσεις που γίνονται στα πλαίσια του TALENT CHECK (τέστ δεξιοτήτων) είναι φυσικά ανώνυμες.

Σου ευχόμαστε καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία!

Weiter

 
     
 

Υπεύθυνος Σελίδας