Abstand
Abstand Navigation Abstand
 
     
Abstand

Κυρίες, καλωσορίσατε στο TALENT CHECK (τέστ δεξιοτήτων)

Υπάρχει πληθώρα επαγγελμάτων από τα οποία κάποια γνωρίζουμε καλά, πολλά όμως μας είναι ελάχιστα ή καθόλου γνωστά.

Ποια μπορούν να είναι λοιπόν τα πρώτα σου βήματα κατά την επιλογή επαγγέλματος;

Ξεκινάς αναζητώντας τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις σου. - Αυτό είναι το πρώτο βήμα και είναι αποτελεσματικότερο από το να έχεις να επιλέξεις μεταξύ μιας πληθώρας γνωστών και άγνωστων επαγγελμάτων. Στο δεύτερο βήμα συγκρίνεις τα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα σου με τους εργασιακούς τομείς και τα επαγγέλματα τα οποία σου εμφανίζει το τέστ ως αποτελέσματα. Κατά τη διαδικασία αυτή θα ανακαλύψεις και επαγγέλματα τα οποία μέχρι σήμερα ίσως θεωρούσες ότι ασκούνται κυρίως από άνδρες.

Όμως προσοχή! Κάτι τέτοιο ίσως αποτελεί απλή προκατάληψη, καθώς σήμερα όλοι οι δρόμοι εκπαίδευσης και τα επαγγέλματα είναι ανοιχτά στα κορίτσια και τις γυναίκες όπως ακριβώς και στα αγόρια και το μόνο που μένει είναι να αρπάξεις την ευκαιρία! Αν βρεθούν ομοιότητες τότε έχεις έρθει πιο κοντά στην τελική απόφαση επιλογής επαγγέλματος. - Μια και με το TALENT CHECK (τέστ δεξιοτήτων) μπορείς σε μικρό χρονικό διάστημα να ανακαλύψεις τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις σου και να γνωρίσεις τα επαγγέλματα που ταιριάζουν σε αυτές!

Το TALENT CHECK (τέστ δεξιοτήτων) βρίσκεται στη διάθεσή σου στα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ελληνικά. Παρακαλούμε επέλεξε μια γλώσσα.

Προσπάθησέ το - τώρα κιόλας! - Θα χρειαστεί να αφιερώσεις μόνο 7 με 10 λεπτά από το χρόνο σου!

Weiter

 
     
 

Υπεύθυνος Σελίδας